The Life & Tribulations Of 3 Amazing Kings

GymScenen i Malmö, Recensionen!


 • AA Elit Fitness Gym
  Ett gym som har allt man kan vilja har från ett gym och lite mer. Inte för att jag gymmar där och älskar gymmet utan det är verkligen ett av Sveriges absolut bästa gym! Dock inte konstigt när det drivs av en legend som Ahmad Ahmad. Ett gym som har alla hantelstorlekar man kan önska sig, alla maskiner man kan tänka sig och hela den där råa känslan av ett riktigt gym! En plats där man faktiskt trivs och där alla känner alla och där man får räkna med att folk tar av sig kläderna för att träna på poser inför tävlingar eller bara för att visa upp sin välsvarvade kropp! Ett andra hem! Rekomenderas varmt!
  Hemsida: www.aaelitgym.se
 • Musclezone
  Gamla Athletic som jag gymmade på innan AA Elit Fitness. När Jan ”Janne” Malmkvist drev gymmet så var det utan tvekan Malmös hotspot i bodybuilds gym och hela familjekänslan regerade! Alla kände verkligen alla och folk skrek från ena sidan till andra och skämtade samtidigt som träningen alltid var i högsta fokus. Ett grymt bra urval på hantlar och maskiner och höll grymt hög klass! Det är fortfarande idag ett bra gym men efter Janne sålde stället så har det aldrig varit detsamma. Även här får man räkna med folk som tar av sig och tränar på poser inför tävlingar och folk som tar av sig för att flexa musklerna! Så ett byggargym skall vara!
  Hemisda: www.musclezone.se
 • Kockum Fritid
  Ett gym som jag besökt några fåtal gånger och jag måste ändå säga att det är ett helt okej gym. Dem har helt okej urval i maskiner och hantlar och är defintivt ett ok gym för både hobbygymmaren som den seriöse gymmaren. Beläget på en schysst plats i Malmö, vid Bo01 och man har en schysst utsikt när man tränar.
  Hemisda: www.kockumfritid.se

 • Friskis&Svettis
  Finns på ett antal ställen runtom i Malmö och vissa av deras anläggningar är väl sisådär! Friskis som är beläget på Ön tränade jag på när jag bodde på Limhamn och det har alltid varit ett fint gym men bra personal och helt okej urval i maskiner och hantlar. Väldigt stort urval på löpband och liknande. Man får dock aldrig den där hardcore känslan som jag personligen vill få ut ur ett gym! Det kan vara ett schysst gym att ta någon dag ifrån sitt eget gym för omväxlingensskull men inte mer än en vecka, då tröttnar man direkt! Dock ett bra gym om man även gillar gruppträningar, bodypump, aerobics, spinning och liknande!
  Hemsida: www.friskissvettis.se
 • SATS
  Ett gym som jag aldrig gillat överhuvudtaget. Känns som om allting är helt för rent, helt för fräscht, helt för fint. Man har byggt upp ett gym och enbart tänkt på hur allting ser ut, hur allting är strukturerat och hur fina omklädningsrummen är. Jag klarar bara inte av det! Maskinerna de köpt in är maskiner med de minsta möjliga vikterna och de tyngsta hantlarna väger mindre än min arm. Gymmet är väl avsett för hobbygymmaren och för nyårslöftena men mycket mer än så kan jag inte tänka mig. Självklart har dem miljoner pass som jag vet är schyssta och tycker man om det så är det ju ett bra val men absolut ingenting för den seriösa muskelbyggaren som vill nå grova resultat! Sen har vi ju också problemet att om man lägger å lite för mycket tyngd så börjar direkt alla kolla på en som om man är någon kriminell och det är ju aldrig kul!
  Hemsida: www.sats.se
 • Fitness 24 Seven
  Ett gym som funkar för alla eftersom dem har öppet 24/7. Kan man inte träna på morgonen, under dagen eller kvällen så kan man alltid gå dit mitt i natten. En schysst affärsidé som man ser funkat hos alla som vill hålla sig i form. Har inte besökt alla men har besökt ett antal och även dessa gym är mest för hobbygymmaren. Urvalet av maskiner och hantlar är mediokert men det funkar om man vill hålla sig i form till beachen! Dock ingen schysst rå känsla med tung pumpande musik eller folk som tar i så det hörs!Men alla tycker vi ju om olika saker!
  Hemsida: www.fitness24seven.com
 • Sportlife
  Har besökt de flesta Sportlife i Malmö och dessa gym håller minsta möjliga kvalitet! Dem är ju så små så man näst intill får klaustofobi. Det enda som är någorlunda okej det är det som ligger på djäknegatan men även det är på tok för litet. Jag ser inte anledningen till att bygga ett gym där det inte får plats mer än 10 personer och där maskinerna rakt av inte håller måttet. Rekomenderar inte Sportlife till någon om jag ska vara helt ärlig, inte i Malmö iaf!
  Hemsida: www.sportlife.se
 • Träningsverket
  Blev faktiskt ganska chockad när jag kom in här för första gången eftersom jag inte hade några förväntningar överhuvudtaget men chockad på ett bra sätt. Helt ok urval i maskiner och urvalet i hantlar var även det helt ok. Ett relativt stort gym med bra möjligheter för både hobbybyggaren och den lite mer seriösa. Det enda jag får klaga på är att det är extremt lågt i tak och det försämrar känslan en aning. Sen har vi ju grejjen att det inte är samma råa känsla som ett ”riktigt” bodybuild gym! Skulle man ta av sig tröjjan och flexa lite så hade säkerligen de anställda sagt till dig. Men som sagt, ett helt ok gym om ni frågar mig!
  Hemsida: www.traningsvarket.se

 

Där har ni min syn på Malmös gymscen. Alla har vi olika uppfattningar men detta är min och det som står skrivet är faktiskt sanningen vare sig ni vill inse det eller inte!

Happy gymtime everybody and dont forget! NO PAIN NO GAIN!!! Så är det alltid, any day, any place!

// Michel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s