The Life & Tribulations Of 3 Amazing Kings

Äkta människor


Jag har min familj, jag har ett fåtal äkta vänner och då menar jag fåtal för de jag hade närmast mig som jag trodde var mina brödrar försvann! Dem visade sig vara något helt annat, en besvikelse, en kärlek som svek mig, något som jag trodde jag kände ut och innantill men som kom från en helt annan planet!

Äkta människor! Var finns egentligen dessa. Hur kan man spendera ett liv och träffa så otrolig mycket folk som är så vansinnigt falska! Som Chris skrev i sitt inlägg, jag har växt upp med folk som snackat skit bakom min rygg. Även om jag inte alltid gjort allting rätt och inte alltid gjort rätt val så har jag iaf Aldrig snackat skit om mina vänner. Iaf dem jag trodde var mina vänner! Vem gör ens det?

Äkta människor… det är dem som är äkta även bakom din rygg. Dem som står vid sig och håller sig till sitt goda ord om dig även när alla andra bakom din rygg inte gör det! Den eller dem personerna som oavsett alltid finns där för dig. Personerna som vill ditt bästa och inte bara i tanken utan även i agerandet. Och inte bara i agerandet mot dig utan även när där är andra folk involverade.

Falska människor äcklar mig, falska människor får mig att spy galla! Förhoppningsvis så har jag lärt mig av mina misstag genom val jag gjort i mitt liv och upplevelser jag varit med om. Jag tror att för en gångs skull i mitt liv så har jag hittat ett lugn, en inre röst som faktiskt säger att nu är det mesta ok! Iaf i aspekten om äkta människor i mitt liv.  Jag tror att de personer jag har nära mig idag är de personerna som kommer att finnas där för en lång tid!

Även om jag haft exakt den känslan förut för andra människor så känner jag ändå att det är annorlunda denna gången. Mycket eftersom de människorna i mitt förflutna fick mig att inse något helt annat och därigenom fick mig att bli starkare psykiskt. Att bli starkare i sättet att ta in folk i mitt liv och inse vem som verkligen betyder ngt och vem som verkligen finns där för mig och inte bara för att.

Äkta människor… dem är inte många tyvärr men hellre har jag det så än tvärtom! Bättre få än inga alls! Jag är glad för de som finns i mitt liv idag, uppskattar de personerna till 110% och självklart ingår min familj i den skaran. Dem är mitt allt, dem är personerna som får mig att fortsätta kämpa och ta mig framåt även när alla odds är emot en!

Kärleken till dem är oändlig och jag tackar gud att ni finns!

One love!!!

// Michel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s