The Life & Tribulations Of 3 Amazing Kings

Dabatt på SVT1 om Förbundet Allt åt Alla… vilket jävla skämt!!!


Satt och tittade på Debatt på SVT1 där dem tog upp bussresan till Saltsjöbaden som förbundet Allt åt alla höll för att visa klasskillnaderna i samhället! Vilka idioter det finns i samhället, dessa jävla socialdemokrater och vänsterpartister äcklar mig och får mig att må så dåligt!!! Idioter som sitter i debatten och debatterar för att de som tjänar miljoner borde ”dela med sig” av deras rikedom!?!?!? Vad fan är det för jävla skitsnack, ursäkta språket! Men jag kan inget annat än att bli irriterad!

Dem snackar om klasskillnader men vad fan tror dem när 99,9% av alla i Allt åt alla förbundet är låginkomsttagare eller folk som inte ens har ett jobb och inte har någon utbildning, inte brytt sig om att skaffa en heller. Självklart kommer det då finnas ”rikare” människor som har utbildning och ”gjort” något med sitt liv tjänar mer än dem och JOBBAR mer än dem! Varför ska då dessa människor som jobbar konstant och kämpat sig till en bra utbildning dela med sig det som dem har tjänat!??!!? Att ens diskutera frågan får mig att bli så otroligt innerligt irriterad! Det går liksom inte ihop…

Klasskillnader hit och dit, självklart kommer det finns klasskillnader i den aspekten eftersom alla har olika jobb, mål, ambition osv i livet och de som siktar högre än andra kommer självklart komma högre än andra! Så är det bara… varför ska någon som inte kämpat lika mkt som en annan person få lika mkt som den personen! DET GÅR JU FAN INTE IHOP!!! Socialdemokrati och sådana här förbund är så långt ifrån vettigt som man kan komma!

Och går man in på allt åt allas förbunds hemsida så lägger dem tyngt på att det är ett ekonomiskt problem vad som händer i Malmö nu eftersom den ekonomiska klyftan i samhället har fått samhället dit det är idag! Varför inte göra något med era liv istället? Varför inte skaffa er en bra utbildning, ett jobb och sluta gå på socialbidrag!? Att ens säga att folk är ”fattiga” är Sverige är ett skämt med alla bidrag en medborgare kan få idag! Åk till Irak, åk till Afrika, åk till ett utsatt land och se vad fattigdom verkligen är! I Sverige finns möjligheter, utbildning är ”GRATIS” för helvete!!! Gör något med era liv och sluta klandra folket som faktiskt lyckats i världen! Sluta klandra folket som förser detta landet med skattepengar så att bidragen kan betalas ut till dem som inte ens vill göra något åt landets välfärd! Bidragen borde vara till för de som behöver det inte för dem som utnyttjar vårt ohållbara ekonomiska bidragssystem i Sverige!

Och för alla er som tänker att vissa föds med bättre förutsättningar än andra. Så här är det! Även om vissa föds med förutsättningarna så kommer pengarna från någonstans! Har pengarna ärvts så har den förre tjänat pengarna och jobbat sig till dem! Personen i grunden har inte suttit på sin häck, lutat sig tillbaka och tjänat en jäkla massa pengar! Förutsättningarna är olika för oss alla därför får man göra något med sitt liv om man för möjligheten VILKET MAN FÅR I SVERIGE!

Sen har vi den delen av samhället (inkompetensen) som jag kallar dem som lutar sig tillbaka och inte gör ett piss, käkar våra skattepengar via bidrag och sen klagar på att dem borde få mer av ”de rika” Att de borde ”dela med sig”, att den ekonomiska klyftan borde minska och att vi borde ha ett mer likvärdigt samhälle!

Hur ska samhället bli likvärdigt när vi har en majoritet som inte vill göra något med sina liv och en annan del som faktiskt vlll göra något med sitt liv. Varför ska den delen som vill göra något med sitt liv försörja den delen som inte bryr sig!? Glöm inte att det är tack vara den arbetande delen av samhället utanför den statliga sektorn som förser bidragen via skattebetalning!

Idioter…inkompetens! Fattar inte hur idioterna tänker jävla sossar och vänsteräckel! Dem äcklar mig med deras smörja…

Förbund som Allt åt Alla skapar bara ännu större klyftor i samhället och ännu mer hat än vad som redan finns och deras åsikter är rent av helt jävla patetiska och patetiska människor finns det redan gott om i denna världen!

Om jag lägger upp det såhär. Varför ska en läkare som kämpat för sin utbildning och jobbar otroligt mycket timmar dela med sig av sin lön med en person som inte har en utbildnining och sitter hemma och slappar? Var ligger logiken i det!?!? Bara idioter kan tänka i den banan!!! Alla som jobbar och har ett jobb, om man stödjer ett förbund som detta så är man ju rent av inkompetent!

Lägg ner för helvete!!! Pinsamt är vad där…
Besök dem gärna på http://www.alltatalla.com och läs ännu mer idioti som finns på deras hemsida…

// Michel

Annonser

11 svar

 1. pierrecardoso

  håller fullständigt med

  2 februari, 2012 kl. 23:08

 2. Instämmer. Jag själv struntade i skolan av vissa skäl men d e ingen annan än jag som kan göra nåt åt det. Jag kämpar för å komma vidare i livet. Men att ”rika” skulle dela med sig till mig hade ju bara vart för mkt. Jag anser ungefär som du. Jobbar man å sliter så inte fan vill man ge bort sina cash till folk som utnyttjar varenda chans å skiter i att ta tag i sitt liv. Sen finns d ju även kategorier som kanske inte har utb osv av andra skäl men då finns det hjälp på hur många instanser som helst att få bara man själv vill.
  Jag har tex sjukt svårt för ”tiggare” som sitter på gatan så jag vet att dem har rätt till soc osv om dem själva är beredda att ta hjälp å kanske behöva göra nåt för den. Skiter man i det då e d inte längre synd om dem! Man gör sina val å får också stå för dem!

  2 februari, 2012 kl. 23:14

 3. Ana

  Glöm inte att även folk som inte kanske har haft möjlighet till utbildning eller kapaciteten kan vara arbetande eller skapa rikedom…Det finns utbildade som inte vill arbeta och tvärtom…Allting är inte så enkelt!!! principen är att göra rätt för sig oavsett!!!

  3 februari, 2012 kl. 01:42

 4. Erik Larsson

  Du äcklar mig. Överklassen ska dö arbetarklassen ska segra!

  3 februari, 2012 kl. 04:35

 5. Erik Larsson

  De rika skapar ingenting, de lever på andras arbete, arbetarklassens arbete. Det enda de gör är att flytta omkring siffror på ett papper, de skapar inget av värde. Arbetarklassen är de enda som skapar något av värde. Därför borde de rika inte tillåtas att finnas då de är rent parasiterande på arbetarklassen.

  3 februari, 2012 kl. 04:37

  • Haha och hur har de rika fått sina pengar?? Studerat / jobbat upp sig / jobbat hårt?
   Du är helt ute och cyklar man… De som klagar är människorna som är lata, har inga ambitioner eller helt enkelt saknar kompetens!
   Jag är långt från rik.. men även långt från fattig.. jag sög i skolan.. sämst i min klass.. men jag har jobbat upp mig från en lagerarbetare på manpower till egen företagare och även chef.. Jag har två jobb.. Jag jobbar hårt och det enda siffrorna jag ändrar om är mina egna förtjänta pengar..

   3 februari, 2012 kl. 10:24

 6. michelcardoso86

  Erik.. du är ju helt borta i din isolerade lilla värld! Tänker inte ens kommentera det du skrivit eftersom det är så lågt men bara så att du förstår! Jag är långt ifrån överklassen om du så gärna vill veta! Jag har det bra eftersom mina föräldrar skapat något bra som jag sedan fört vidare men jag kämpar varje dag och jobbar väldigt mycket!

  Det enda jag har skrivit i inlägget är att det är idioti att människor som tjänar mer än andra ska dela med sig av dem pengarna!? För vad? Varför? Jag skulle aldrig vilja ge av mina hårt tjänade pengar till ngn som inte gör ett piss för att bidra till sammhället! Varför skulle jag göra det?

  Däremot folk som dig, äcklar mig för du är väl antagligen en av dem! I annat ord, smunkar!!! Jag står fullt ut för att de behövande skall ges hjälp, de som VERKLIGEN behöver det!!!! Inte alla de människor som föredrar bidrag istället för att jobba! Inte de personerna som går hemma och inte är sjuka men ändå får bidrag eftersom bidragen ger mer än vad jobbet hade gett. Var ligger ens logiken och humaniteten i sådana resonemang? Eller varför inte ta dem som föder barn bara för bidragens skull!

  Sverige har ingen ballans i det ekonomiska systemet och därför ser det ut som det gör idag! Självklart skall de som utbildat sig och kämpat för ngt i sitt liv och skapat något bra få bli rika! Självklart skall dessa människor få fortsätta att bli rika i jämförelse till de som inte gör ngt! Sen är det ju så att vi alla föds med olika förutsättningar, så kommer det alltid att vara, men alla ges iallafall likvärdiga möjligheter! Sen vad man gör med dem det är upp till var och en.

  Har man gjort allt man kan och ändå inte lyckats pga t.ex. skador på vägen eller andra saker som faktiskt kan uppkomma och som hindrar en försökande person på sin väg till det rätta då skall denna få all hjälp den kan! Det står jag fast vid! Men vi har på tok för många som utnyttjar systemet fullt ut idag och även fast staten vet om det så ser dem genom fingrarna! Därför systemet är så ”knullat” som det är idag!

  Nuff said…

  3 februari, 2012 kl. 09:17

 7. Pedersen

  Att det finns klasskillnader tycker jag inte är så konstigt!

  Problemet är att idag gör skolan det svårt för vissa grupper i samhället att vidarutbilda sig. Framför allt med det nya betygssystemet! Sen är det rätt att alla har/hade möjligheter att plugga vidare efter gymnasieskolan, men det man glömmer bort i diskussionen är att många gånger har kanske de ungdomar som inte pluggar vidare en sådan hemsituation där det är omöjligt att plugga och på så vis inte klarar av de betyg som behövs för att gå vidare i livet. Samtidigt så drar staten ner på de möjligheter att läsa in betyg efter gymnasiet via exempelvis komvux. Det är statens ansvar att alla ska få likvärdig utbildning och att barn och ungdomar inte far illa, men är det likvärdig utbildning och man inte har samma förutsättningar hemma?

  Sen kan jag tycka att visa yrkeskategorier är fruktansvärt överbetalda, bl.a läkare, dom får en gratis utbildning och tjänar feta pengar. Helt klart ska man tjäna pengar efter avslutade studier men det får ändå finnas gränser. Där blir ju ett urval där vissa mest troligt faller bort pga av det jag tog upp i förra stycket. Sen är det bara löjligt att tycka att man ska dela med sig av de pengar man tjänar, det är inte något kommunistsamhälle vi lever i.

  Sen är det väl så att bara för man är snorrik eller har föräldrar som är det så betyder det inte att man kan bete sig hur som helst som vissa tycks tro. Att få en ordentlig uppfostran och lära sig pengars värde borde vara fundamentala saker man har med sig. Och jag kan förstå att det sticker i ögon på folk när vissa vaskar champagne för 15000 när samhället ser ut som det gör. Till syvende och sist så handlar det om respekt både för pengar och andra individer oavsett klass och etnisk tillhörighet!!

  Men att jag skulle dela med mig av mina surt förvärvade slantar kan ni alla fetglömma!!

  3 februari, 2012 kl. 10:57

 8. michelcardoso86

  Håller med i ett antal punkter men att säga att läkare är överbetalda är bara befängt. Överbetalda är t.ex. fotbolls spelare och liknande som får miljoner per dag för att göra ngt dem älskar, en sport! Läkare om någon yrkesgrupp borde få ännu mer betalt! Dem har ju verkligen kämpat sig genom en grymt lång utbildning och räddar liv dagligen! Där har vi ju iaf ett yrke som förtjänar sina höga löner!

  3 februari, 2012 kl. 13:33

 9. Pedersen

  Där är vi oense, med tanke på att jag har längre utb än läkarna och har bara 1/3 av deras lön så håller jag inte med. Sen att dom utför ett viktigt jobb absolut, men det gör sjuksköterskorna, vi som är lärare, undersköterskorna poliserna (vad man nu än tycker om dom) med, m.fl. Men där tycker ju folk olika så klart och det får man ju respektera.

  Sen håller jag med att fotbollsspelare och andra som sysslar med entertainment av olika slag (och som är kända) tjänar för mycket pengar….

  3 februari, 2012 kl. 14:19

 10. Sara S

  ”Dem snackar om klasskillnader men vad fan tror dem när 99,9% av alla i Allt åt alla förbundet är låginkomsttagare eller folk som inte ens har ett jobb och inte har någon utbildning”

  Stämmer inte. Shabane t.ex. som varit med på TV är läkare. Finns fler inom organisationen som är högutbildade. Andra är arbetare, studenter, arbetslösa osv.

  I övrigt orkar jag inte besvara dina fördomar och ditt osympatiska förakt för andra människor. Jag fattar ärligt talat inte vad du lever i för inskränkt bubbla om du seriöst tror att de som är rika på Solsidan är de som slitit och jobbat hårt medan de som är fattiga i förorten är personer som latat sig och inte ansträngt sig ordentligt.

  Snälla människa!!!

  3 februari, 2012 kl. 14:40

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s